Wiho! Nu kommer dom komma inrullandes en e...

photo-0047 (MMS)

Wiho! Nu kommer dom komma inrullandes en efter en. Höstkatalogerna! ;)


Dagens dröm


Två outfits, En klänning


Sex and the city 2

Jag har glömt att berätta att jag var på bio förra helgen och såg sex and the city 2. Jag förstår inte varför den har fått så mycket kritik? Jag tyckte den var hur bra som hellst! Så mycket bättre än ettan ju! Är det ingen mer än jag som håller med?


Lätta pasteller


Paret

Var riktigt roligt att se bröllopet igår. Dom såg så lycklig ut!=) Klänningen var enkel men ändå så fin. Vackert stilren.
Hörde ni Daniels tal vid middagen till Viktoria och folket? Otroligt vackert tal. Om jag ska vara ärlig så kom de tårar :P Det var ju så fint!!


Vackert par på dansgolvet


Kyssen!


Brudparet

Jag måste ju också gratta brudparet idag. Nu är det inte lång tid kvar innan det är dags för vigsel. Ska bli riktigt kul att se, speciellt klänning. Har längtat efter att få se den!
Dock tycker jag att det är för mycket snack om det. Ja det är en stor grej men jag tycker att det blir lite väl mycket. Men det är klart de ska bli kul att se.

Vilken fin klänning hon hade igår förresten! Så vacker!



Nytt väskköp

Igår passade jag och mamma på att shoppa lite. Jag hittade en blus på second hand som är i tvätten nu så den får ni se någon annan gång :) Men jag hittade en snygg väska också (ej second hand).
Vad tycker ni?


Höstmode! Längtar

Snart är det dags för höstmodet igen. Jag längtar som en tok! Det kommer bli tråkigt då sommaren är slut och man kan inte sola, bada och gå i lite kläer men jag tycker att höstkläder är så mycket roligare och snyggare än sommarkläder. Så det ska bli så kul!

Den här jackan vill jag ha i höst!


Från Emilio Pucci

Chloéparfym

Detta vill jag ha på mig i sommar!


Chloé eau de toilette

Nu ska jag iväg och se om nya elletidning ...

photo-0047 (MMS)

Nu ska jag iväg och se om nya elletidning har kommit. Kram!


Budgetfavoriter

Härliga budgetfavoriter. Allt detta får du för 819kr!




Dagens

Dagens klädval




Dyrgripar

Dessa dyrgripar skulle jag gärna vilja ha i hemmet!



Allt detta får du bara för 114 880 :-

Hmfynd

Så snygg topp från HM! Kostar bara 49.50 :-. VILKET FYND!




Vill bli blond igen

God morgon!

Har två lektioner idag men jag tror ingen av dom är hela lektioner. Blir mest städning tror jag.
Jag vill så gärna bli blond till sommaren! Synd bara att det kostar så mycket. Det blir ju inge bra om man gör hemma direkt. Iallafall om man ska färga så mörkt hår som jag har till blont men vi får se hur jag gör. Men om jag blir blond igen kommer jag säkert sakna mitt mörka hår.. Man blir aldrig nöjd!! :P


Den där färgen vill jag ha tillbaka!

Dagens

Hade en nderbar sovmorgon idag tills 12.10 och vi hade bara två lektioner. Det känns verkligen att det snart är slut på skolan eftersom att alla ämnen slutar. Så sköönt! Men jag vill ha lite mer planer i sommar. Jag har bara Kolmården planerat i min kalender (när vet jag inte men någon gång i sommar). Men jag vill ha mer planerat!
Jag skulle faktiskt vilja åka till London eller New York i sommar. Vore inte det undebart? En härlig weekend kanske? NICE!

Dagens klädval




Nu är jag på väg upp till ljusdal för att ...

photo-0055 (MMS)

Nu är jag på väg upp till ljusdal för att göra klart sista veckan i skolan. Fick skjuts av min kära vän mathias så jag slipper åka tåg ;)


Nu har jag en tidning i handen igen, nu kä...

photo-0054 (MMS)

Nu har jag en tidning i handen igen, nu känner jag mig hel igen ;) haha


slutspurt

Slutspurten nu! Har bara bokrecensionen klar att göra! Ikväll blir det plugg,plugg, plugg så jag får den klar! Sen kan jag njuta av livet i några veckor ;)



Plugg

Har suttit och pluggat nu i ca 2 timmar men har massor kvar att plugga på men jag kände att jag behövde en paus så nu sitter jag och tittar på ett vänneravsnitt som går på 5an just nu. Sen får vi ses när jag börjar igen.


Vad tycker ni om min trench?

Världens bästa mamma

Min mamma är så gullig! Jag fick ett kort idag med posten där det stor "lite annat än bara reklam".
För i helgen så pratade vi om hur tråkigt jag hade det för jag fick bara massa tråkiga reklamblad med posten. Så då skickade mamma ett fint kort till mig =)




Baddräkt

I sommar kommer jag både bada ocg ha till vardags denna gulliga baddräkt! Har länge velat haft en. Men det dåliga med en baddräkt är ju att det är inte så roligt att sola i den. Men jag får bada i baddräkt på kvällarna och sola och bada i bikini på dagarna! ;)


RSS 2.0