Härligt med söndagskvällar!

När jag satt och väntade på tåget tidigare gick jag och köpte en CHIC-tidning.
Den tidningen blir ju faktiskt bara bättre och bättre.



Älskar söndagkvällar klockan 21.00. Då är det alltid en deckare på tv:n. Det älskar jag! ;) Jag kan inte vara utan Wallander, Irene Huss, Beck och Johan Falk. Vad gör man utan dessa härliga svenska deckare?




sugen på en mini

Nu är jag tillbaka i Ljusdal igen. Man har ju aldrig tid att blogga på helger. Då har man ju fullt upp att träffa dom man aldrig få se på veckorna. Plus att jag orkar inte ta med datorn varje helg.
Jag är lite sugen på att köpa en liten minidator som jag kan ha med mig överallt. Vore väldigt lämpligt :)

En rosa såklart ;)



Nu blir det project runway!

Massor av gråt

Lite roligt, jag gråter för allt som händer på one tree hill fats jag vet att det kommer bli bra eller helt annorlunda. Rätt sjukt :P

Har legat i sängen och tittat på det hela dagen, har inte orkat kliva upp, jag ligger fortfarande mest och snorar.
Men jag lyckades göra mat i alla fall!

Den hör vill jag ha i sommar! Den är från forever 21.

Sjukling såklart...

Har legat i sängen hela dagen. Har feber. Det är något fel på min kropp för ofta nu! Hoppas det blir bra snart för ja har tröttnat på att sitta i min lilla lägenhet och glo.

Kommer nog ligga här ett tag till tills jag blir hungrig, då ska jag försöka orka med att fixa lite mat.

Men ligger i sängen och tittar på One tree hill. 2a säsongen. Tänkte börja om från början för man har ju glömt bort så mycket från när dom gick i skolan. Det var mycket roligare när dom gick i skolan. Det hände mer roliga saker då.


sött

Jäkla internet! Det gick sönder i torsdags sen dess har jag varit utan! Men nu har jag fått ett nytt :)
MItt huvve är oförändrat så jag är hemma idag men har precis köpt lite Treo som doktorn rekomenderade för mitt lilla huvud så nu får vi hoppas att det blir bättre så jag kommer iväg till skolan snart =)

I lördags var jag i alla fall iväg och shoppade lite. Hittade den här söta hårklämman på Gina. Så söt ;)


Topp

Snygg topp från Forever21.


Topp

Snygg topp från Forever21.


Mode ni vet

Så här ser man ut en hemmadag om man är sjuk!
Här har man koll på modet ;)



  • Mjuk, stor tröja
  • Långkalsonger
  • Sockor

Under 400!

Snygga favoriter under 400 kr!


Tummen ner till...

God morgon. Vaknade såklart tidigt för mitt huvud men försökte somna om flera gånger. Jag lyckades och jag sov riktigt tungt och allt kändes så obekvämt. Men jag ligger fortfarande i sängen och blir nog kvar här ett tag till.

Ligger och tittar på top model nu och dricker Rice Dream med chokladsmak. Va inte alls lika gott som jag trodde. Det smakar lite grann som vårtmedel luktar :P


Tummen ner!

Nya skor!

Idag har jag fått mina nya skor från Nelly.com! Dom är hos min pojkvän nu så det är han som har fotat skorna. Dom ser riktigt snygga ut tycker jag ;)

Håller ni med?

Att det aldrig kan gå över..

Mitt huvve mår inte bra. Fortfarande inte gått över! Försökte med ett bad men det hjälpte inte. Men det var skönt i alla fall. Blir nog sängen snart igen tror jag så får vi se om jag går till skolan i morgon. Nu ser det inte ljust ut men lite hopp skadar aldrig!


Jag på nyår.... Inga kommentarer ;)

Diadem

God morgon!
Blev hemma idag igen. Samma jäkla huvudvärk!! Tänkte lägga mig och försöka sova lite igen nu och hoppas på att det blir bättre. Senare om jag blir bättre ska jag plugga lite på min idrottsläxa eftersom jag har prov i morgoon.. har inte ens tittat på pappret. Så vi får hoppas att jag blir bättre snart!

Vad tycker ni om mitt söta diadem från Kappahl?

väst

Vilken mysig kväll jag har haft med pojkvännen ikväll! :) Vi har varit ute och ätit. Åt kyckling med vitlökssås och stekt potatis. Underbart gott!
Men såklart så glömde jag kameran hemma...måste börja lära mig att ta med den...

Men vill visa en ny väst jag har köpt.

Vad tycker ni?

Stöten

Jag och min pojkvän vill åka iväg någonstans nu snart någon helg och vi har funderat att åka till Sälen.

Finns något där som heter Stöten som säkert många vet vad är. Jag hade aldrig hört det men... Nu när jag har tiittat på hemsidan verkar det helt fantastiskt och stugorna helt otroligt fina! (dom flesta i alla fall). Men problemet är att det är ju så jäkla dyrt!!
Jag vill ju ha en modern men klassisk stuga, lite lyxigare och med både bastu och brasa. Men då kostar det ju mellan 5000-10 000, sen ska man betala för alla aktiviter och mat så det blir ju en del. Men vi får se hur det blir!!

Ett av alla otroligt fina stugor!





Bikiniköp!

Hallå där!

Nu har jag beställt en bikini till sommaren! Men jag är lite osäker på hur den kommer sitta och om den kanske kommer åka ner men vi får se. Tyckte den va skit snygg i alla fall!
Vad tycker ni?



Bikinin är från nelly. Beställde ett par skor också.
Som ni får se på mig när jag fått dom ;)

Symaskinen uppe!

Hej igen! De var ett tag sen. Har vissa perioder jag varken har tid eller ork med bloggen. Men när jag väl börjar igen är det hur kul som hellst! Så nu ska jag börja igen! :)

Sitter uppe i min lägenhet nu och tittar på vänner på 5an. Har fått upp symaskinen jag fick i julklapp och har hunnit fippla lite med den :)



Min lilla syhörna. Har mycket kvar att göra! Ska köpa lådor att häva saker i så de inte ser så rörigt ut :P

RSS 2.0