Är sommaren här nu va?

Vad underbart det är i solen just nu. Nu ÄR sommaren här, eller hur? Har suttit ute på balkongen nu i en timme men jag såg precis en spindel så jag sprang in och stängde dörren... ;P Lika bra för jag måste plugga och jag kunde inte läsa i solen för det var för ljust.
Men nu behöver jag sommarlov så jag kan ligga hela dagarna ute i solen och slippa tänka på läxor.





Nu har jag slutat skolan, nu sitter jag ut...

photo-0050 (MMS)

Nu har jag slutat skolan, nu sitter jag ute på min balkong och solar :)


Efter pluggläsning tyckte jag att det nu ä...

photo-0049 (MMS)

Efter pluggläsning tyckte jag att det nu äntligen var dags för lite läsning som jag faktiskt njuter av, så nu ska jag läsa plaza och elle innan jag somnar :) godnatt med er, ska verkligen börja skriva mindre mmsinlägg och mer vanliga och roligare bilder! Godnatt


Gossip girl

Sitter och tittar på Gosspi Girl nu. Jag blir så tokig att någonting aldrig kan lösa sig! Blair och Chuck, Nu jävlar blir ni sams!!


Äntligen har jag läst ut boken stella och ...

photo-0047 (MMS)

Äntligen har jag läst ut boken stella och sebastian som jag ska skriva recension på till svenskan :) gillar verkligen inte att läsa böcker men jag borde börja lära mig, det känns så lugnt och härligt att sitta ute en sommar och bara läsa :) köpte tidningen plaza idag och då fick man med boken "veronika bestämmer sig för att dö". Den SKA jag läsa i sommar!


Dagens dröm


Toppen är från www.calypso-celle.com


Idag ska jag ha friluftsdag. Klassen ska ut och gå sen ska vi äta god sallad när vi kommer fram till vårat mål, det kommer bli mysigt! I morgon är det sista dagen på den här veckan i skolan, sen fpr jag åka hem till pojken =)


Dagens dröm



Klänningen hittar du på net-a-porter.com

Pressbyrån va inte öppen.. Fråga mig inte ...

photo-0048 (MMS)

Pressbyrån va inte öppen.. Fråga mig inte varför men men.. Det blev ingen tidning. Så min läsning fick bli boken bella och sebastian.


Dagens dröm


Snart sommar

God morgon! Då var det torsdag igen. Snart helg!!
Man känner att det snart är sommar nu. Varmt i luften och träden är så fina nu. Och det luktar otroligt gott.

Men nu ska jag iväg till skolan så jag ska passa på att lukta lite extra nu när jag går förbi alla trädgårdar ;)


Jag i stockholm, Missade spegeln ;)

Wiho! hetingen joel är med i vr. Nu myser ...

photo-0049 (MMS)

Wiho! hetingen joel är med i vr. Nu myser jenny! ;D


Då var det dags igen...

photo-0047 (MMS)

Då var det dags igen...


Är nästan klar med talet nu. Men har mycke...

photo-0049 (MMS)

Är nästan klar med talet nu. Men har mycket smågrejer kvar att fixa som trolige kommer ta tid. Men jag har tagit en pausen igen nu och läser nya elle. Har längtat efter den tidningen länge nu! Såg att nya vr hade kommit ut nu också. Får köpa en på söndag när jag åker tillbaka till ljusdal ;)


Nu sitter jag och skriver på mitt tal som ...

photo-0048 (MMS)

Nu sitter jag och skriver på mitt tal som jag ska ha på måndag. Det går inte så bra. Jag vet inte hur jag ska formulera mig.. Har inte alls kommit långt. Men jag börjar alltid med att kluddra ner massa tankar, åsikter och fakta på ett papper, sen börjar jag skriva ner riktigt så att jag får ihop det till en hel text. Det är då det blir svårt för då måste man formulera sig bra. Jag ska prata om prostitution. Att jag är emot. Men nu ska jag ta en paus och gå och handla. Kram på er.


Hot babes!

Har inte orkar kliva upp ur sängen förrän nu. Har varit en jobbig morgon/dag idag.
Vill se en film. Tror det blir en beckfilm, det var länge sen nu.
Jag längtar tills andra sex and the city filmen kommer ut! Ska bli såå kul!!


Dom är så snygg allihop! Hot babes!

Good night

Nu är jag äntligen hemma. Men jag mår inte alls bra så jag orkar inte lägga upp några bilder idag. Jag får göra det i morgon. Jag ska gå och lägga mig nu, jag ockar inte ens packa upp. Ska ta 20 kilo papper med mig till sängen för de lär behövas så som jag snorar. Så får vi hoppas att jag mår bättre i morgon. Godnatt mina vänner! Hörs i morgon!

Nu sitter jag på pendeltåget på väg mot up...

photo-0052 (MMS)

Nu sitter jag på pendeltåget på väg mot upplands väsby, sen åker jag upptåget till gävle, sen xtrafiktåget tillbaka till ljusdal. Är nöjd med mina köp i helgen. Ni ska få se dom sen när jag kommer hem :)


Nu sitter vi på wayne's coffee och ska fik...

photo-0051 (MMS)

Nu sitter vi på wayne's coffee och ska fika. Vi väntar på att affärerna ska öppna så vi kan köpa det sista innan vi åker tillbaka till naturen ;)


Nu är det dags för lunch. Känns som att ja...

photo-0049 (MMS)

Nu är det dags för lunch. Känns som att jag bli sjuk :( så jag är trött idag. Men vi får hoppas att jag blir bättre efter maten


Nu är det snart dags för sängen. Vi ska up...

photo-0048 (MMS)

Nu är det snart dags för sängen. Vi ska upp tidig i morgon så. Sov så gott så hörs vi mer i morgon! Kram


Sådär då var på väg. Vi var in i gävle en ...

photo-0047 (MMS)

Sådär då var på väg. Vi var in i gävle en snabbis och åt mat. Blev kyckling med jordnötssås och ris. Nu sitter vi på upptåget på väg mot upplands väsby.


Snart dags att åka till stockholm. Ska bar...

photo-0047 (MMS)

Snart dags att åka till stockholm. Ska bara till skolan och göra nationella prov i engelska sen drar jag! :)


Dagens dröm




från Marc Jacobs

Baddräkt

Kolla vilken läcker baddräkt HM har nu!


Torsdag

God morgon! Nu sitter jag och äter Kellogs special K och kollar runt lite här på internet ;) Ska strax börja fixa ordning mig för skolan. I morgon drar jag till stockholm, gud så skönt =) Så ikväll kommer de bli mycket städa och packa men vi hörs senare!



Dagens dröm



Solglasögon från Jimmy Choo

Dagens dröm


Det snöar!

Inte kul att vakna idag och se att det snöar! Jsg som förberedde mig för sommaren.. får nog vänta ett tag till.. Känns som jag kommer vara på dåligt humör idag. Har matteprov på morgonen också. Försökte plugga lite igår men jag kunde ingenting. Så jag gissar på att provet kommer göra mig trött och surig också.

Önska mig lycka till!

Under solen

Ikväll tänkte jag se en gammal svensk film från 1998. Jag är ett riktigt fan av äldre svenska filmer. Speciellt filmer då Rolf lassgård är med! JAg såg så många filmer med han när jag var liten och då var alla så bra.
Ni kommer väl ihåg potatishandlaren ;) den otroligt härliga filmen som jag bara inte kan ogilla. De är något speciellt med äldre svenska filmer.
Filmen jag ska se ikväll är Under solen där Rolf Lassgård och Helena Bergström spelar huvdroller. Helena Bergström är ju också en favorit. Ni minns väl filmen Änglagård? Det är väl ändå en somrig klassiker. Tittar på den varje vår, då får jag mina härliga sommarkänslor.


Dagens dröm


Nu är man på väg till ljusdal igen och sjä...

photo-0051 (MMS)

Nu är man på väg till ljusdal igen och självklart har jag en tidning i handen ;)


Haha hittade mina gamla glasögon jag hade ...

photo-0050 (MMS)

Haha hittade mina gamla glasögon jag hade när jag var liten i en låda :p snyggt fodral va? ;)


RSS 2.0